НОВИНИ

10.06.2007
Екипът на Wiz Bulgaria поздравява настоящите си клиенти със своя избор на информационна система! На всички наши потенциални клиенти бихме искали да разясним накратко някои погрешни схващания за понятието ERP на българския пазар като трайна тенденция провокирана от произведения в България софтуер, както и поради липсата на достатъчна професионална информация за управленските кадри на българските фирми.
ERP означава системно планиране и управление на ресурсите на организацията посредством заложени процедури в самия софтуер. ERP не е равно на бизнес софтуер! Не може да е ERP система, която се продава на модули! Не може да се говори за  ERP и когато цената е под определен критичен минимум (около 750 евро на лиценз на потребител - за любопитните, които проучват пазара!). Не може също да се счита, че система която не е проектирана като ERP в един момент чрез много програмни усилия ще стане ERP.
Накратко модулния бизнес софтуер и ERP бизнес софтуера оперират в съвсем различни сегменти на пазара макар и често брошурите на продуктите да звучат и дори изглеждат по един и същи начин.
Copyright 2006 WizBulgaria. All rights reserved.